Lássuk a részleteket. A fő cél az, hogy bármilyen technikával megérezd, milyen ábrát fog mutatni a nagy, lapjával lefordított kártya. Eredményes játékodat a lap hátulján található koncentrálást segítő nagy erejű jelképek segítik. Rendelkezésre áll 5 különböző kártyatípus, amiket a legalsó sorban találsz. Mindig ezek közül lesz az egyik a megfejtés. 25 próbálkozásod van, a játék végén az eredményedet a sikeres találatok száma adja. A nagy kártyalaptól balra található egy kisebb, szintén lefordított lap. Ez ellenfeled lapja, az ő tippjeit mutatja. Amennyiben többször találod el a helyes megoldást, mint ő, akkor legyőzöd, új rangot kapsz és újabb ellenfelet hívhatsz ki. Azonos találatszám esetén automatikusan ellenfeled nyer. A nagy variációszám miatt egy bizonyos szint fölé semmiféle szerencsével nem juthatsz, szükséged lesz hatodik érzékedre.

A játékban eredményességedet rekordodon és szinteden kívül teljesített küldetéseid is mutatják. A küldetések alküldetésekre bonthatóak, és egy adott küldetés akkor lesz teljesített, ha minden alküldetése sikeresen zárult. A küldetések elkezdését a Küldetések ablakból lehet indítani, de a játék minden szituációban elkönyveli, ha - akár akaratunkon kívül is - teljesítünk egy alküldetést. Három típusú alküldetés van.

  • le kell győzni bizonyos számú ellenfelet
  • bármely befejezett küzdelemben egymás után adott számú sikeres találatot kell véghezvinni megszakítás nélkül
  • adott számú próbálkozással el kell érni, hogy ne legyen egyetlen sikeres találat sem

A küldetések színesebbé teszik a játékot, és azonos rekord esetén eldöntik a ranglistában betöltött helyek sorrendjét. A egy internetes publikus hely, ahol a feltöltött rekordokat lehet megtekinteni. A feltöltés a 'Rekord feltöltése' gombbal lehetséges, kizárólag okostelefonról a Küldetések oldalon.

A játék több nyelvre lesz lefordítva. Hogy valamelyest sikerüljön egy nyelvet beszélniük a játékban résztvevőknek, ezért a rangok és az ellenfelek nevei angol nyelvűek maradnak, a későbbiekben sem kerülnek lefordításra.